PERUTTU Uusi tiedeviestintätapahtuma hakee esiintyjiä – ilmoittaudu mukaan! 

Järjestäjä on perunut tapahtuman tältä vuodelta. Päivitetty 19.8.2022.

Uusi tiedeviestintä- ja verkostoitumistapahtuma Science Night LIVE! at Heureka etsii esiintyjiä. Tapahtuma tarjoaa tutkijoille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja esitellä tutkimustaan liveyleisön edessä. Mukaan tapahtumaan on tulossa tutkimuksen rahoittajia, yrityksiä, mediaa, järjestöjä ja aiheesta kiinnostuneita kansalaisia. 

Sidosryhmien ja yleisön edessä esiintyminen voi auttaa nostamaan tutkimuksesi vaikuttavuutta ja avata ovia uudelle yhteistyölle – lisäksi se on usein myös hauskaa ja antoisaa. 

Science Night LIVE! At Heureka’ssa tarjolla useita erilaisia esiintymisformaatteja, joista valita: lyhyistä ”hissipuhesta” (pitching) ja posteriesityksestä pidempiin puheisiin ja jopa akateemisen stand-up komediaan. 

Halukkaille esiintyjille on myös tarjolla esiintymis- ja tiedeviestintäkoulutusta webinaarien välityksellä ennen tapahtumaa.  

Tapahtuman teemana on resilienssi, jonka järjestäjät ymmärtävät laajasti yhteiskuntien ja yksilöiden kykynä ylläpitää toimintaansa ja kukoistaa erilaisten paineiden keskellä. Esiintyjien tutkimuksen ei tarvitse suoranaisesti kohdistua resilienssiin, kunhan resilienssin teema laajasti ajateltuna on mukana heidän työssään.  

Järjestäjät toivovat hakemuksia laajasti eri aloilta, eri taustaisilta ja uransa eri vaiheissa olevilta tutkijoilta.   

Milloin: Lokakuun 28. klo 18–22 

Missä: Tiedekeskus Heureka, Vantaa 

Tapahtuman kieli: englanti 

Rekisteröintilinkki ja call for presenters täällä: Call for Presenters  

Tapahtuman järjestää  E2 Research's BASE Project, Haaga-Helia University of Applied Sciences, and Heureka.   

Lisätietoja: Tapahtumasivut  

Science Night LIVE! at Heureka järjestää E2 Research's BASE Project, Haaga-Helia University of Applied Sciences, and Heureka.   

Lisätietoja täältä