Sähköinen apurahojen raportointi

Sähköinen raportointi on nyt auki!

Apuraharaporttia ei tarvitse enää lähettää meille paperikopiona postitse. Raportoi työsi lomakkeella apurahapalvelussa. Valitse pudotusvalikosta sopiva raportin tyyppi (väliraportti tai loppuraportti), täydennä lomake, liitä mukaan liitteet ja lähetä sähköisesti matkaan. Mikäli liitteiden koko on suurempi kuin 3 MB, lähetä liitteet sähköpostilla osoitteeseen tuki (at) mvtt.fi. Liitteet ainoastaan pdf/a -muodossa (pois lukien matkaraportit, jotka toivomme tekstitiedostona tai vaikka Wordilla). Nimeäthän liitteesi käyttäen viitenumeroasi. Viitenumero löytyy myöntökirjeestä ja on viisinumeroinen.

Tarkemmat ohjeet löytyvät usein kysytyistä kysymyksistä (katso Hae apurahaa ), saamasi myöntökirjeen raportointiohjeliitteestä sekä apurahapalvelusta kyseisen raportin kohdalta.