Vesitalous-lehden uudistuksia vuodelle 2022

Vesitalouden päätoimittaja vaihtuu ja lehden voi tilata myös digitaalisena näköispainoksena vuoden 2022 alusta.

Vuoden 2022 alusta Vesitalous-lehteä on mahdollista ostaa paperitilauksen lisäksi lehtiluukku.fi-palvelun kautta sähköisenä näköisversiona. COVID-19-pandemian suljettua Suomen vuoden 2020 alkupuoliskolla, lehti laitettiin Vesitalouden kotisivuille vapaasti luettavaksi, kun työpaikoille tilattuja lehtiä ei enää päässyt selailemaan. Tilaajien tarpeet ovat muuttuneet viimeisen vajaan kahden vuoden aikana ja toiveissa onkin ollut mahdollisuus myös digitaalisen lehden tilaamiseen, kun lehden ilmaisjakelu kotisivuilla päättyy. Vesitalous-lehteä voi jatkossakin tilata kotiin kannettuna paperisena vuositilauksena (65 €/vuosi). Lisänä tulee mahdollisuus digitilaukseen lehtiluukku.fi-palvelusta. Tarjolla on irtonumeroita (hintaan 9 € / kpl) tai vuositilauksia (50 €/vuosi). Lehteä voi myös tilata useamman digitaalisen näköispainoksen kerralla organisaationne työntekijöille. Voit tilata organisaatiollesi tunnuksia suoraan Maa- ja vesitekniikan tuki ry:n toimistosta (tuki@mvtt.fi, 09 694 0622). Digilehden vuositilaus on 50 €. Viisi tunnusta kimppatarjouksena 170 €.

Vesitalous-lehden kotisivuilla on vanhojen lehtien arkisto, joka on toistaiseksi jäämässä sivuille vapaasti luettavaksi.

Vuoden 2022 alussa myös lehden päätoimittaja vaihtuu. Vesitalous-lehteä vuodesta 1998 luotsannut Timo Maasilta jättää päätoimittajan tehtävät ja päätoimittajuus siirtyy vuoden 2022 alusta Maa- ja vesitekniikan tuki ry:n toiminnanjohtajalle, Minna Maasillalle.