Vesitalous-lehden aamukahvit

Suon ennallistamisella on välittömiä vaikutuksia alueen vesitalouteen ja valumavesien laatuun. Vaikutukset eivät kuitenkaan ole aina yksiselitteisiä ja muutokset tarvitsevat aikaa. Vesitalous-lehden numeron 2/2022 teemana on soiden ennallistaminen. Lehti ilmestyy 25.3.2022 ja sen pääsee tilaamaan Lehtiluukusta, osoitteesta https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/vesitalous. Tule keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia sekä kokemuksia soiden ennallistamisesta Vesitalous-lehden aamukahveille torstaina 31.3.2022 kello 9:00-10:00 Teams-etäyhteydellä.  Keskustelun alustavat teemanumeron koonneet erikoistutkija Anna-Kaisa Ronkanen Suomen ympäristökeskuksesta ja apulaisprofessori Hannu Marttila Oulun yliopistosta.

Voit liittyä mukaan tästä linkistä

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

________________________________________________________________________________