Vesihuollon teemanumero

Uusia jätevedenpuhdistamoita ei käynnistellä ihan joka päivä. Vuoden 2022-2023 vaihteessa Blominmäen puhdistamo korvasi vanhan Suomenojan jätevedenpuhdistamon ja siirron oppeja kirjattiin ylös. Voit lukea uusimmasta Vesitalous-lehdestä jutun, miten Blominmäen toiminta on alkanut ja mitä oppeja siirrosta on kirjattu.

Vesitalous-lehden vesihuoltoteemaisessa kolmosnumerossa on useita artikkeleita teemasta sekä toki myös teeman ulkopuolelta, kuten aina. Lehden tavoitteena on tarjota joka numerossa jotain myös heille, joita numeron teema ei innosta.

Kolmosnumerossa artikkelit myös mm. vesilaitosten kyberturvallisuudesta, yhteistyöstä ja verkosto-omaisuuden hallinnan toteutusoppaasta.

Suomen Vesilaitosyhdistyksen toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuun alussa. Väistyvä toimitusjohtaja Osmo Seppälä on kirjoittanut lehden pääkirjoituksen ja tulevasta toimitusjohtajasta, Riku Vahalasta on haastattelu lehden loppupuolella.

https://vesitalous.fi/